NL | EN
 • Leandro VG
 • Mystic van 'T Hoogeinde
  Wereldkampioen bij de 6-jarigen Zangersheide 2018
 • Nixon en Jeroen
  Nixon op de hengstencompetitie 2019 te Sentower
 • Jeroen wint Nations Cup te Sentower
  Jeroen De Winter team member Nationscup Sentowerpark 2018
 • Gretel en Jeroen
  het onafscheidelijke duo
Het
Netehof

Welkom bij het Netehof

Een familiebedrijf waar drie generaties samenwerken aan hun gezamenlijke passie, de paarden. Grootvader Roger De Winter leeft voor de hengstenhouderij en de fokkerij. Deze microbe heeft hij ook doorgegeven aan kleinzoon Jeroen, die naast de sport ook bezeten is van fokkerij. Vader Erik verkiest dan weer meer de sport en de handel.

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat we de nadruk moeten leggen op topspringpaarden die daarnaast ook nog eens uit een bewezen moederstam komen. Onze merries die we in de fokkerij inzetten komen uit de stammen van Emerald, Dollar Girl, Usha van’t Roosakker, Querly Chin, ... Ook onze hengsten hebben we zorgvuldig uitgekozen. Stuk voor stuk komen ze uit de beste moederstammen van België.

We hopen dat onze passie U ook kan boeien!

Contacteer ons

Ontdek onze hengsten!

We zijn ervan overtuigd dat je de kansen op het fokken van een topspringpaard verhoogt als je gebruik maakt van een hengst die een bewezen moederstam achter zich heeft. De hengsten die we U aanbieden zijn geen “toevalsproducten”. Hun moederstammen hebben bewezen dat ze springpaarden voor het allerhoogste niveau leveren. Ontdek ze hier!

Bekijk al onze hengsten

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten